Tailsweep topp

Tuesday 31 May 2011

pioner överallt..

Ja, det är ju lite pionfrossa hemma hos de flesta den här årstiden, hos oss inget undantag!

Soffbord från House Doctor, kuddar från Day, Himla och Svenskt tenn.

Monday 30 May 2011

sideboard till hall

Foto via underbara bloggen Solid frog
Vår hall är just nu en "död" yta. Är på jakt efter ett snyggt sideboard, gärna kinesiskt eller i stil med detta. Men har inte hittat det rätta.
Posted by Picasa

måndagmorgon


Visst börjar veckan lite bättre när man kommer upp till ett fång vackra pioner på bordet..

Sunday 29 May 2011

lillasyster i vintage stories


Även lillasyster som firar sin första födelsedag om en vecka, har en liten outfit från Kappahls Vintage Collection. Om vädret tillåter kanske det blir hennes kalasdress! Färgen var så fin på henne som är lite mörkare än storasyster som är så fin i vitt.



Saturday 28 May 2011

ljust o luftigt

foto: Sköna hem
Härligt vardagsrum på Östermalm i min stil, ljust o luftigt med rosa blommor o högar med coffee table books. Tidningshögar har också jag gott om hemma :)
Posted by Picasa

vintage stories

Dags för kalas, och stora tjejen uppklädd i klänning+byxa från Kappahls Vintage Stories. Superfin outfit vilket inte gick att återge, när lilla busungen inte ville posera..

Posted by Picasa

Wednesday 25 May 2011

lite thailand i mitt kök

Orkidéerna som vi hade med oss hem från Thailand stod hur länge som helst, vi pratar ett par månader efter hemkomst. Fjärilarna som står i köksfönstret köpte jag för några tior på nattmarknaden. Therese Sennerholts citat känner väl de flesta igen. Vykortet kom med en personlig hälsning (det gillar jag) när jag shoppade prints från hennes shop. Givetvis passade jag på att rama in det, och det passar verkligen mig där i köket.

storasysters rum

Visar några bilder från min äldsta dotters (2år) rum idag. Det är vårt gamla lilla arbetskök som blev barnrum när köket flyttades till matsalen. Allt i Heddas rum är fyndat på loppis eller hittat i nåt förråd, förutom den vackra sekelskiftessängen som mormor köpte på auktionshus.

Lite maileg givetvis, och de leks med så gott som dagligen.

Spargrisen, en doppresent, står i fönstret tillsammans med min favoritkrukväxt, porslinsblomman. Denna ett skott från flickornas farmors som står i köket i hennes hus i Köpenhamn.

Äääälskar tapeterna från Colefax and Fowler, rose chinoise. På en vägg har vi plockat upp den allra ljusaste grönnyansen från bladen, så att det inte skulle bli så rörigt med storblommigt på alla väggarna, med tanke på att rummet är superlitet.

a little dress

Vår lilla fyller snart ett år, o då kommer den här söta klänningen väl till pass..

köpt nyligen på Zara.

en liten grön plätt..



Jag har ju ingen trädgård, men en liten oas med ett litet lavendelträd därjag kan njuta av en kopp kaffe när lillan sover.